Jelena juri 551. pobedu!

Izvor: RTS, 13.Apr.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena juri 551. pobedu!

Jelena Janković imaće priliku da odbrani titulu u Bogoti i dođe do 551. pobede u karijeri! Naša teniserka igra od 18 časova u finalu turnira u Bogoti protiv Karoline Garsije iz Francuske. Srpska teniserka brani titulu koju je osvojila prošle godine.

Srpska teniserka Jelena Janković zabeležila je važan korak u karijeri, pošto je plasmanom u finale turnira u Bogoti ostvarila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svoju 550. pobedu u profesionalnoj karijeri, po čemu je treća od svih aktivnih teniserki.

Ispred Srpkinje su samo sestre Vilijams od aktivnih igračica. Venus ima 651 pobedu, a Serena ih ima 647.

Jelena je u dva seta pobedila Šanel Šepers, a u finalu će igrati protiv Karoline Garsije.

Naša teniserka je zabeležila i 20. pobedu u WTA takmičenju ove godine, i tako postala peta igračica koja je prešla tu granicu. Agnješka Radvanska i Li Na imaju po 21, a Dominika Cibulkova i Klarak Kulakova po 20.

Srpska teniserka je dva puta igrala sa Garsijom u karijeri i oba puta je pobedila.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samo su sestre Vilijams ispred Jelene

Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2014

Jelena Janković će na WTA turniru u Bogoti imati priliku da odbrani titulu. Srpska teniserka je u polufinalu

Nastavak na Sportal.rs...

Jelena Janković bez titule u Bogoti!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2014

Srpska teniserka Jelena Janković poražena je u finalu WTA turnira u Bogoti od Karoline Garsije iz Francuske - 3:6, 4:6... ..Prethodna dva meča sa 20-godišnjom Francuskinjom Jelena je dobila, ali oba posle velike borbe u tri seta. U ovom je propustila prilika da stigne do 14. titule u karijeri, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.