Jedna od najdražih pobeda! Gde je sada Štimac?

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedna od najdražih pobeda! Gde je sada Štimac?"

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da mu je pobeda protiv Austrije na startu kvalifikacija jedna od najdražih u karijeri. On je naglasio i da je "odrađen dobar posao", ali da ekipa mora da se okrene duelu sa Gruzijom u ponedeljak u Beogradu.

"Veoma bitna utakmica na reprezentaciju i veoma bitna pobeda. Ne znam koliko je bilo moguće da odigramo na ovakvom nivou. Srećan sam i ponosan što ih vodim. Ovo je jedna od najdražih pobeda u mojoj trenerskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << karijeri. Ne lažem. Bio sam nemiran, možda to nije prava reč, ali željan da dođemo do pobede, jer je ovo neki novi početak s novim ljudima", rekao je Đorđević posle utakmice i nastavio:

"Bio je ovo jedan od najvećih izazova s kojim smo se susreli jer se meč igrao u specifičnoj situaciji, svima poznatoj. Svi su odradili odličan posao za ova tri dana. Poseban je osećaj, a najbitnija je pobeda. Možemo da igramo bolje. Sada je vreme da se odmorimo i spremimo za Gruziju."

On je dodao da su mu u realizacijiplana  njega pomogli Milan Mačvan, Marko Simonović, Stefan Birčević i Miroslav Raduljica koji su već dugo u sistemu.

Đorđević je naveo da će svi igrači i dalje biti u reprezentaciji, kao i da će naknadno odlučiti da li će priključiti igrače iz Crvene zvezde.

"Zahvaljujem se svim klubovima koji su pustili igrače, a posebno Zvezdi. Imali su juče težak meč. Na nama je da odlučimo da li vredi da ih priključimo za ovaj kratak period i uvedemo ih u trening", istakao je selektor i zahvalio publici na podršci.

"Reprezentacija u bilo kom sastavu zaslužila je da se dvorana "Aleksandar Nikolić" ispuni do poslednjeg mesta. Samo ne zahvaljujem Vladimiru Štimcu. Rekao je da će uvek biti tu, a gde je sada?!", rekao je Đorđević uz osmeh.

"Šalim se, on je stvarno ljudina. Veliko mu hvala. Apsolutno je zaslužio uramljeni dres".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.