Jedanaest igrača sa prethodnog Ćurčićevog spiska nije na novom!

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedanaest igrača sa prethodnog Ćurčićevog spiska nije na novom!

Nekoliko igrača koji su bili sastavni deo reprezentacije neće putovati sa "A" timom u Poznanj i Talin.

Selektor reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, saopštio je spisak putnika u Poznanj i Talin gde će naš tim odigrati mečeve sa Poljskom 23. marta i sa Estonijom 29. marta.

Na spisku nema onih za koje znamo da su povređeni, a to su Ljubomir Fejsa i Sergej Milinković-Savić, ali nema ni Dušana Tadića, Radosava Petrovića, Petra Škuletića, Nemanje Gudelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i Damira Kahrimana. Nije pozvan ni Marko Petković koji je dobijao poziv poslednjih nekoliko puta, kao ni Stefan Mitrović, Nenad Tomović, Duško TošićAleksandar Katai koji su bili na prošlom spisku. Nema ni Lazara Markovića koji se nije oporavio u potpunosti od povrede.

Dakle, kada pogledamo prethodni spisak, 11 igrača nije pozvano ovoga puta.

Spisak reprezentacije pogledajte OVDE.

Radosav Petrović ove sezone ne dobija priliku da previše igra u dresu Dinama iz Kijeva, i njegovo nepozivanje u reprezentaciju je donekle očekivano, posebno zbog činjenice da je selektor sada pozvao i Nemanju Maksimovića i Marka Grujića.

Slična je situacija i sa Petrom Škuletićem, nekadašnji as Partizana nije bio u prvom planu od početka sezone, a iz "A" selekcije ga je istisnuo Nikola Stojiljković koji igra odlično u Bragi ove sezone.

Što se tiče Dušana Tadića, on je daleko od forme u kojoj je bio prošle sezone, dosta manje dobija priliku u startnoj postavi Sautemptona, pa se, verujemo, zbog toga selektor odlučio da ga ne pozove ovoga puta u reprezentaciju.

Damir Kahriman je odličan u dresu Crvene zvezde, ali je prednost ovoga puta dobio golman Alkorkona, Marko Dmitrović.

Nemanja Gudelj je standardan u ekipi Ajaksa, ali ni on nije pozvan ovoga puta za prijateljske duele naše reprezentacije.

Selektor je izjavio da niko nije izgubio mesto u reprezentaciji i da je ovo sastav koji je trenutno najbolji i koji najviše može da pruži Srbiji. Smatrate li i vi tako?

Sve u svemu, hrabar potez Radovana Ćurčića, nadamo se da će imati uticaja na konačni cilj, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.