Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 11:47

Jedan mora da "izvisi": Voša, TSC ili Čukarički?

Brđani čekaju Inđiju, Lale u Ivanjici

Vojvodina, TSC ili Čukarički u Evropi? Jedan će morati da otpadne i to je jedina dilema pred finiš sezone u Superligi. I dalje postoje šanse da TSC pretekne Vojvodinu, a da Čukarički osvoji kup i tako Novosađane izbaci sa međunarodne scene. Matematički je čak moguće i da Čuka pretekne Vošu, ali takav scenario bi zahtevao da Voša u preostala tri kola osvoji samo jedan bod, a da Brđani pobede sve utakmice, računajući tu i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan u Humskoj. Malo verovatna opcija.

Jasno je ipak da sve tri ekipe moraju da jurišaju na pobedu u 28. kolu, što je klub iz Bačke Topole juče i uradio, jer će ih kalendar takmičenja u samoj završnici staviti pred još teže ispite.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Čukarički nema izbora, mora da savlada Inđiju na Brdu ako želi da zadrži realne šanse da se preko prvenstva domogne Evrope. Potom ide na noge Partizanu, pa u poslednjem kolu dočekuje Mačvu što će reći da bi baš mali beogradski derbi sa crno-belima mogao da bude ključan. Posle preokreta nad Radničkim i Kup je šansa za Čuku, ali pored večitih to je teži put.

Žrebom u prostorijama FSS-a juče su određeni parovi polufinalnih mečeva Kupa Srbije, u kojem će se Čukarički sastati sa Vojvodinom, na Banovom brdu. Drugi polufinalni par čine Partizan i Crvena zvezda.

"Misli svih u klubu, kako fudbalera, tako članova stručnog štaba, usmerene su ka prvoj predstojećoj utakmici, protiv Inđije. Idemo putem koji smo zacrtali na početku sezone, korak po korak. Kad se završi susret protiv Inđije, za nas inače veoma bitan, okrećemo se duelu polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine", kazao je šef struke Čukaričkog Aleksandar Veselinović.

Na kraju, Vojvodinu čekaju gostovanja kod Javora i Inđije, naposletku i derbi sa Partizanom na Karađorđu. Tu je naravno i kup, ali prvi zadatak Nenada Lalatovića sigurno će biti da zadrži treće mesto i osigura evropsku vizu.

"Stanje u ekipi pred meč u Ivanjici je dobro. Očekuje nas teška utakmica, jer Vojvodina je u Ivanjici uvek teško dolazila do bodova. Za mene će najvažnije biti to da se niko ne povredi, kako ne bismo bili oslabljeni pred meč protiv Čukaričkog. Naravno, iako ću možda napraviti neke izmene u timu, neću mnogo eksperimentisati sa sastavom, jer nam je želja da i sa ovog gostovanja donesemo tri boda u naš Novi Sad", rekao je Lalatović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SUPERLIGA - 28. KOLO

Petak

Proleter - TSC 1:3 (0:1)

/Jovanović 55 - Lukić 6pen, Silađi 66, Zec 83/

Voždovac - Napredak 1:0

/Janković 75/

Subota

14.00: (8,50) Javor (4,50) Vojvodina (1,40)

16.30: (7,00) Spartak (4,50) Partizan (1,45)

19.00: (1,08) Crvena zvezda (12,0) Radnik (23,0)

21.00: (1,35) Čukarički (4,90) Inđija (9,50)

Nedelja

15.00: (1,65) Mladost (3,70) Mačva (5,70)

17.00: (1,30) Radnički Niš (5,70) Rad (9,00)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.