Jedan klub odustao od Rakitića, koje su ostale opcije?

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2020, 16:58

Jedan klub odustao od Rakitića, koje su ostale opcije?

Hrvat ima opciju manje.

Sevilja ga želi, ali ne može da ga plati - Ivan Rakitić se neće vratiti na Ramon Sančez Pishuan.

Španski mediji prenose da je Ivan Rakitić bio u kontaktu sa sportskim direktorom Monćijem, ali da su došli do zajedničkog zaključka da do transfera Hrvata iz Barselone nazad u Sevilju jednostano nije moguć.

Ovo je potvrdio i Mundo Deportivo koji podseća da Rakitić zarađuje oko 8,5 miliona evra i da Sevilja ne može da ispuni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegove zahteve.

Barselona takođe neće pregovarati sa Seviljom, želi transfer po svaku cenu i zahteva oko 20 miliona za hrvatskog 32-godišnjaka.

Koje su ostale opcije?

Atletiko Madrid je i dalje opcija, a od juče se pominje čak i Viljareal, tačnije, zbog izjave predsednika kluba da bi rado voleo Rakitića na Madrigalu. Ipak, ako ne može da ga priušti Sevilja, još manje će moći Viljareal.

Rakitiću je ostanak u Španiji prioritet, ali ne po svaku cenu, jer ima i dobrih ponuda iz inostranstva, a jedna od tih je i Totenhemova. Žoze Murinjo je veliki obožavalac Hrvata i više puta je pokušavao da ga dovede u Mančester Junajted.

Rakitićeva cena od 20 miliona nije velika i sigurno da trka za njegov potpis tek počinje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Valensija nema novca za Italijana

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2020, 12:29

Kapiten se vraća u Rim...Alesandro Florenci neće ostati u Valensiji, pošto španski klub nema novca za njegov transfer, a ni za primanja...Roma je odredila cenu između 12 i 15 miliona evra, valensija nije voljna da plati toliko, a uz to, i nema novca za njegova godišnja primanja...Gazeta delo Sport...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.