Jedan igrač PSŽ-a će večeras imati dodatni motiv

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan igrač PSŽ-a će večeras imati dodatni motiv

Duel protiv crveno-belih nosiće dodatni značaj za jednog igrača francuskog prvaka.

Crvena zvezda igra u sredu protiv jednog od svojih najjačih rivala u novijoj istoriji.

Šampion Srbije gostuje Pari Sen Žermenu na "Parku prinčeva" od 18.55 časova, a poraz domaćina na Enfildu u prošlom kolu podigao je važnost ovog duela za sastav Tomasa Tuhela.

U takvoj situaciji trebalo bi očekivati najbolji sastav francuskog šampiona, u kojem će mesto u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << veznom redu zauzeti i Adrijen Rabio (23).

Perspektivni Francuz još nije produžio ugovor sa klubom i s obzirom na to da će na leto postati slobodan igrač očekuje se da već u januaru ode iz Pariza. Prethodnih nedelja on je dovođen u vezu sa Liverpulom i Mančester sitijem, a poslednjih dana u Španiji tvrde da ga želi i Barselona.

Mediji u Francuskoj objavili su da će upravo skauti Barse uživo "skautirati" Rabioa u meču protiv Zvezde.

Traženi vezista zato će imati dodatnu motivaciju, koja se neće dovoditi u pitanje ni ostatku Tuhelovog tima, jer su "prinčevima" bodovi neophodni za mir u grupnoj fazi i što prostiji plasman u sledeću rundu.

Francuski "Lekip" najavljuje da će Tuhel izvesti trenutno najjači sastav: Areola - Menije, Tijago Silva, Kimpembe, Bernat - Verati, Rabio - Mbape, Nejmar, Di Marija - Kavani.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTAVI PSŽ - Crvena zvezda: Ben je Zvezdina "devetka"

Izvor: BKTV News, 03.Okt.2018

Crvena zvezda gostuje na "Parku prinčeva" od 18.55 časova, a objavljene su postave u kojima će šampioni Francuske i Srbije započeti utakmicu..Fudbaleri Par Sen Žermena nalaze se na začelju tabele grupe C posle poraza u prvom kolu od Liverpula, dok Crvena zvezda i Napoli dele drugo mesto zahvaljujući...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.