Izvor: RTS, 04.Okt.2022, 23:32

Jedan gol dovoljan Interu za važnu pobedu nad Barselonom

Fudbaleri Intera pobedili su Barselonu 1:0 u derbiju grupe C Lige šampiona.
Interu je jedan pogodak bio dovoljan da pobedi Barselonu, što može biti veoma važno u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja. Inter sada ima šest bodova, dok je Barselona ostala na tri i više nema prava na grešku.

Gosti iz Španije su na početku meča bili za nijansu opasniji rival, ali nisu uspevali ozbiljnije da ugroze golmana Onanu.
Pred sam kraj prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poluvremena Čalhanoglu je precizno pogodio "malu mrežu" desnom nogom sa nešto manje od 20 metara.
Inter je na pauzu otišao sa golom prednosti, a promene rezultata nije bilo do kraja meča.
Barselona je u drugom poluvremenu napadala, obigravali su oko kaznenog prostora protivnika fudbaleri iz Katalonije, ali nisu uspevali da stvori pravu priliku za pogodak.
Inter je skupo mogla da košta greška golmana Onane, koji je imao sreće jer je gol Pedrija, posle njegove loše reakcije, poništen nakon intervencije iz VAR sobe gde je utvrđeno da je lopta pogodila Ansua Fatija u ruku.
Danas je Bajern Minhen na domaćem terenu ubedljivo pobedio Viktoriju Plzenj 5:0 i sada sa tri pobede iz isto toliko utakmica zauzima prvo mesto u grupi C.  
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.