Javor pobedio Rad i preuzeo prvo mesto na tabeli

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javor pobedio Rad i preuzeo prvo mesto na tabeli

Fudbaleri Javora nastavili su sa dobrim rezultatima na startu sezone, pošto su danas na svom terenu savladali ekipu Rada sa 3:0 (1:0) u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Ivanjičani su slavili augolom defazivca Rada Nikole Maraša u 39, i pogocima Marka Docića u 48. i Jovana Ðokića 89. minutu.

Povratnik u najjači rang srpskog fudbala je ovim trijumfom došao na deobu prvog mesta sa Borcem na tabeli Superlige, nakon što su Čačani posle tri pobede doživeli poraz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Radnik je u Surdulici zabeležio istorijsku pobedu nad ekipom Nenada Lalatovića, prvu u Superligi. Strelac jedinog gola na meču bio je Slaviša Stojanović u 63. minutu iz penala.

Borac je u poslednjih 15 minuta igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona Dušana Jovančića.

Rezultati i strelci:

Javor - Rad 3:0 (Maraš autogol 39, Docić 48, Ðokić 89)

Radnik - Borac Čačak 1:0 (Stojanović 63. penal)

Večeras:

Čukarički - OFK Beograd (19)

Metalac - Radnički Niš (19)

Partizan - Spartak (19)

Juče:

Jagodina - Novi Pazar 1:2 (Savković 68. – Pavlović 49, Aškovski 62)

U preostala dva meča četvrtog kola sutra od 17 sati igraju Mladost Lučani - Vojvodina i Voždovac - Crvena zvezda.

Tabela: Javor 9 bodova, Borac Čačak 9 , Partizan 6, Crvena zvezda i Radnik po 5, Čukarički 4, Rad 4, Mladost 4, Novi Pazar 4, Radnički Niš 4, Spartak 4, Vojvodina 4, Metalac 4, Voždovac 3, OFK Beograd 3, Jagodina 0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SL: Lider pao u Surdulici, Javor srušio Rad

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2015

Fudbaleri Javora nastavili su sa dobrim rezultatima na startu sezone, pošto su na svom terenu savladali ekipu Rada sa 3:0 (1:0) u četvrtom kolu Super lige Srbije...Ivanjičani su slavili augolom defanzivca Rada Nikole Maraša u 39, i pogocima Marka Docića u 48. i Jovana Đokića 89. minutu...Povratnik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.