Javor nam srušio san o tituli

Izvor: Danas, 10.Maj.2010, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javor nam srušio san o tituli

Večiti fudbalski derbi uvek ima i „treće“ poluvreme pa je i juče na Marakani glavna tema bila da li je golman crveno-belih Saša Stamenković mogao bolje da interveniše kod šuta Radosava Petrovića posle kojeg je, ispostavilo se, postignut odlučujući gol na subotnjem meču. Rođeni Leskovčanin objašnjava da je učinio sve što je bilo u njegovoj moći ne bi li sprečio pogodak rivala.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stamenković: ''Titulu smo izgubili protiv Javora, derbi je bio samo konačni udarac''

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2010

I dva dana posle večitog derbija, golman Crvene zvezde smatra da nije mogao bolje da interveniše kod jedinog gola koji je postigao Radosav Petrović. Iako je taj gol i definitivno raspršio Zvezdine snove o tituli, Stamenković je mišljenja da je titula izgubljena još u meču protiv Javora.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.