Javor je treći finalista Kupa Srbije

Izvor: TV Arena Sport, 02.Mar.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javor je treći finalista Kupa Srbije

Fudbaleri Javora treći su polufinalisti Kupa Srbije nakon što su danas na svom stadionu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 7:6 (2:2) posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ivanjčani su poveli preko Marka Docića u 26. minutu, da bi Nikola Ašćerić doneo izjednačenje Vojvodini u prvom minutu drugog poluvremena.

Vođstvo Novosađanima doneo je Siniša Babić u 67. minutu, da bi Javor izborio novo izjednačenje preko Jovana Dokića u 88. minutu.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Vojvodine Nenad Lalatović se pri kraju utakmice, baš zbog izvođenja jedanaesteraca, odlučio na promenu golmana, pa je na teren poslao Srđana Žakulu. Međutim, to mu se nije isplatilo, pošto Žakula nije odbranio nijedan šut fudbalera Javora, a Lazar Rosić je jedini promašio sa bele tačke.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje sportske emisije.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.