Jasmin Sojers za MONDO: Pevaću vam, zovite me!

Izvor: Mondo, 11.Sep.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasmin Sojers za MONDO: Pevaću vam, zovite me!

Osmeh je njen zaštitni znak, pozitivna energija koju širi je neverovatna. Upoznajte Britanku Jasmin Sojers, vicešampionku Evrope u skoku u dalj. Ali i muzičarku i pevačicu.

"Ovo je neverovatno, ovo je neverovatno", govorila je Jasmin Sojers dok se pela na binu u centru Beograda, tokom predstavljanja na takmičenju u skoku u dalj, kojim je se Srbija  njen glavni grad odužio Ivani Španović za spektakularnu sezonu.

Britanska atletičarka Jasmin Sojers, Ivanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobra prijateljica, uveličala je ovaj spektakl, a u Beograd je donela svoj zaštitni znak - osmeh i neverovatnu pozitivnu energiju.

"Zero negative energy, hello Belgrade", napisala je 22-godišnja Britanka kada je došla u glavni grad Srbije.

Mnogi koji su gledali Evrlopsko prvenstvo u Amsterdamu ranije ove godine, kao i takmičenje u skoku u dalj na Olimpijskim igrama u Brazilu (zauzela somo mesto), navijali su i za ovu devojku, koja ne skida osmeh sa lica.

Hej, Jasmin, pitali smo je, da li ti ikada plačeš?

"Hahahah, da plačem, ali sam obično mnogo srećna, hahahaha".

Pitali smo je da li joj je ovo prvo ovakvo iskustvo, skakanje u pesak u centru nekog grada.

"Jesam, skakala sam ranije, ali nikada nije bilo ovako, nikada nisam videla ovoliko ljudi. Ovo je neverovatno, jasno je da ljudi u Srbiji vole Ivanu i skok u dalj. Osetila sam se toliko dobrodošlom, sve je bilo odlično. Ovo je bio savršen način da završim sezonu, hvala Ivani i ljudima koji su me zvali", odgovorila je ona, inače vatreni navijač engleskog FK Stouk.

A šta misliš o Ivani, koja ti je i konkurencija, ali i prijateljica?

"Ona je stvarno neverovatno. Pa, koja još devojka može da skače konstantno preko 6,95, kao ona!? Skvaki put kad ona izađe na zaletište... (napravila je facu, u fazonu - oh, ne, opet ova)".

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Ako ne znate, Jasmin Sojers, osim što skače u dalj, takmiči se i u bobu dvosedu(!), a pride sjajno svira i peva.

Ne verujete?

Pogledajte ovaj video



Izvor: YouTube

Da li ćeš nekada doći u Beograd, Srbiju da nam održiš koncert?

"Samo me pozovite, rado ću da vam sviram i pevam!", odgovorila je spremno.

A da možeš da biraš sa kim bi volela da nastupaš?

"Bijonse! Obožavam je".

Odmah je na Twitter-u postavila fotografiju sa svim učesnicama atletskog spektakla u Beogradu.

6.56m and 2nd place! After competing 5 times in the last 11 days, that's not so bad! And SUCH a fun street meet!! pic.twitter.com/4bOTwDjr0l

— Jazmin Sawyers (@JazminJayne) September 11, 2016

U blic intervjuu, bukvalno u letu, nismo imali mnogo vremena za duži razgovor sa ovom sjajnom devojkom, ali je očekujemo u Beogradu u martu, na dvoranskom Prvenstvu Evrope.

Dobro nam došla ponovo!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.