Jarak: Oduzeli 800 kg kobasica i 200 kg mesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarak: Oduzeli 800 kg kobasica i 200 kg mesa

Policija Sremske Mitrovice  otkrila je danas u privatnoj kući u Jarku oko 1.000 kilograma nelegalno proizvedenog mesa, čija se vrednost procenjuje na oko 500.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju, policija je u dvorištu privatne kuće pronašla oko 800 kilograma suhomesnatih proizvoda namenjenih za prodaju i oko 200 kilograma sirovog mesa spremnog za preradu.

Meso je privremeno oduzela veterinarska inspekcija Ministarstva poljoprivrede, dok će protiv vlasnika biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAJNO SUŠILI MESO: Tona suhomesnatog u dvorištu kuće!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2015

SREMSKA MITROVICA - Nelegalnu proizvodnju suhomesnatih proizvoda u Jarku, područje Sremske Mitrovice, sa oko 1.000 kilograma nelegalno proizvedenog mesa, čija se vrednost procenjuje na oko 500.000 dinara, otkrila je sremskomitrovačka policija...Policija je u dvorištu privatne kuće pronašla oko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.