Januar na Etihadu? Siti ne mora da brine, Pep ima plan!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januar na Etihadu? Siti ne mora da brine, Pep ima plan!

"Građani" u nezavidnoj situaciji kada je u pitanju odbrana titule.

Mančester siti već ima 11 poena zaostatka za Liverpulom, sva je prilika da "građani" neće uspeti da odbrane titulu u Premijer ligi.

Spekulacije o sudbini Pepa Gvradiole su već krenule, ali španski stručnjak nastavlja da sprovodi svoje ideje na Etihadu i ove zime.

Skaj sport prenosi da strateg "građana" neće zahtevati nijedno pojačanje u januaru i da je zadovoljan svojom trenutnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipom.

Siti ima velikih problema sa povredama, naročito u zadnjoj liniji gde je Laport dugo van stroja, dok je Stouns za dva meseca propustio osam mečeva.

Nakon odlaska Vensana Kompanija, "građani" su se bacili u poteru za Harijem Megvajerom koji je na kraju završio u Junajtedu, pa su tako ostali sa opcijom manje kada su u pitanju štoperi.

Izgleda da se to neće promeniti ni u januaru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.