Jankovićeva izbrisana sa WTA liste

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva izbrisana sa WTA liste

Jelena Janković nije igrala tenis punih godinu dana.

Velike su šanse da se nekada prva teniserka sveta povukla iz ovog sporta.

Jelena Janković nije igrala turnire punih godinu dana, poslednji put je viđena na terenu na US Openu 2017. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i pošto ove sezone nije igrala na tom turniru više nema niti jedan WTA bod, pa je i izbrisana sa WTA liste.

Naša 33-godišnja teniserka i dalje nije objavila da je završila karijeru, mnogi se nadaju da bi ponovo mogla da istrči na teren, ali su šanse svakim danom sve manje i manje.

Jelena u svojoj karijeri ima 16 WTA titula, ali niti jedan Gren slem, najviše je dogurala do finala US Opena 2008. godine.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gde je Džej Džej?!?

Izvor: Mondo, 12.Sep.2018

Jelena Janković, nekada prva teniserka sveta, izbrisana je sa WTA liste..Jelena Janković nije završila karijeru, ali je već godinu dana van terena. Poslednji meč odigrala je prošle godine na US Openu, kada je poražena u prvom kolu od Čehinje Petre Kvitove (7:5, 7:5), a onda je zbog problema sa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.