Janković: Želela sam pobedu pre mraka, jedva čekam duel sa Andreom

Izvor: Blic, 13.Jun.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Želela sam pobedu pre mraka, jedva čekam duel sa Andreom

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Nirnbergu pošto je u četvrtfinalnom duelu bila bolje od Lurdes Domingez Lino iz Španije rezultatom 6:4, 6:0.

Jelena je po završetku meča istakla da joj je bilo važno da ga u ovom danu završi, jer je prva dva duela zbog kiše imala u sredu.

"Želela sam da završim meč pre mraka i u tome sam uspela. Bilo je teško u prvom setu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protivnica je imala periode vrlo dobre igre. Drago mi je što sam sve držala u svojim rukama. Sada me očekuje meč koji željno iščekujem, protiv dobre prijateljice Andree Petković", naglasila je JJ posle meča u Nirnbergu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.