Janković: Mirković dao zadatke, ali i slobodu

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: "Mirković dao zadatke, ali i slobodu"

Vezni fudbaler Partizana izneo je svoje utiske nakon prvog meča koji su crno-beli odigrali pod vođstvom Zorana Mirkovića.

Novi trener FK Partizan Zoran Mirković debitovao je u duelu sa Nordsjelandom, a crno-beli su uspeli da slave u Farumu i da naprave odličnu uvertiru za revanš koji se igra u Beogradu.

Jedan od najboljih na terenu bio je Marko Janković koji je upisao asistenciju kod drugog pogotka crno-belih.

"Evropa je nešto posebno... >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Odigrao sam dobar meč i opet upisao asistenciju i polako se moja forma diže posle priprema i nekoliko manjih povreda", kazao je Janković.

Crnogorski reprezentativac dobro poznaje Batu Mirkovića sa kojim je sarađivao u nacionalnom timu.

"On je neko ko je maltene ceo život u klubu i sve zna, i kako se mi osećamo, i kako da nam priđe. Dao nam je zadatke, ali i slobodu i odvažnost da preuzmemo odgovornost u bitnim trenucima. Nadam se da ćemo sa njim da rastemo iz dana u dan kao ekipa", dodao je vezista crno-belih.

Naredni meč crno-beli igraju protiv Zemuna u prvenstvu.

"Ima dosta prostora za napredak u svakom segmentu i siguran sam da će iz dana u dan to izgledati sve bolje. Svaki trener donese nešto novo kod ekipe, odnosno kod svakog pojedinca, tako će biti i sa Batom", zaključuje Janković.

Partizan posle tri meča u prvenstvu ima četiri boda, tako da se trijumf u Zemunu nameće kao imperativ, što zbog samog takmičarskog značaja, što zbog podizanja samopouzdanja ekipe pred revanš sa Nordsjelandom koji je zakazan za četvrtak.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.