Izvor: B92, 15.Jul.2013, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbasević ponovo u Vojvodini

Novosadska Vojvodina dovela je novo pojačanje za predstojeću sezonu, stigao je bivši igrač "lala" Janko Tumbasević.

Tumbasević je 28-godišnji vezni fudbaler koji je prethodne dve i po godine igrao u Moldaviji za Dačiju i Zimbru.

Ovaj Šapčanin je tokom četiri godine u Vojvodini (2007-2011) odigrao 90 utakmica i postigao osam golova. Pre Vojvodine nastupao je za Zetu, a četiri puta je nastupio i za reprezentaciju Crne Gore.

Pre Tumbasevića, u Vojvodinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su stigli golmanani Zoran Popović (iz Voždovca) i Matej Delač (pozajmica iz Čelsija), štoper Vladimir Kovačević (vratio se sa pozajmice) i bek Mario Barić (iz Slavena).

"Karađorđe" su napustila petorica fudbalera - Dejan Karan, Aleksandar Kesić, Goran Smiljanić, Đorđe Šušnjar i Miloš Deletić.

Poslednjih nedelja se spekulisalo o eventualnom odalsku kapitena Miroslava Vulićevića u Partizan ili inostranstvo, te najboljeg strelca Abubakara Umaruo, u Zvezdu ili takođe inostranstvo, jer mu u decembru ističe ugovor.

Vojvodina u četvrtak nastavlja kvalifikacije za Ligu Evrope, u četvrtak (20:30) na Karađorđe stiže mađarski Honved, u prvom meču 2. runde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tumbasević ponovo u Vojvodini

Izvor: B92, 15.Jul.2013

Novosadska Vojvodina dovela je novo pojačanje za predstojeću sezonu, stigao je bivši igrač "lala" Janko Tumbasević...Tumbasević je 28-godišnji vezni fudbaler koji je prethodne dve i po godine igrao u Moldaviji za Dačiju i Zimbru...Ovaj Šapčanin je tokom četiri godine u Vojvodini (2007-2011)...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.