Janis: Nikada neću moliti za MVP nagradu

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 19:22

Janis: Nikada neću moliti za MVP nagradu

Janis Adetokumbo, košarkaš Milvoki Baksa, u intervjuu za "Bleacher report" govorio je o MVP trci i ostalim košarkaškim stvarima.

Milvoki Baksi su ove godine obezbedili prvo mesto na Istoku i prednost domaćeg terena sve dok su aktivni učesnici plej-ofa sa 58 pobeda u sezoni.

MVP trka ove godine uključuje Nikolu Jokića, Džoela Embida i Janisa Adetokumba i evo šta grčki as ima da kaže na tu temu.

"Vidite, nikada neću kreirati sopstveni narativ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko toga koliko naporno radim jer me je to možda i povredilo jer sam prethodnih pet godina zaslužio da budem MVP. Da li želim treću MVP nagradu? Naravno, ekstremno sam kompetitivan i hoću da moj tim bude uspešan i za to sam plaćen, zbog toga sam ovde. Nikada neću poštovati nekoga ko ne poštuje tuđi rad. Nisam takva osoba i nikada neću moliti za MVP nagradu koju verujem zaslužujem. Ponosan sam na to što igram na MVP nivou jer to znači da je moj tim uspšan i to je cilj", rekao je Janis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.