Janik Siner je i dalje nepobediv u 2024. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 19:27

Janik Siner je i dalje nepobediv u 2024. godine

Pobedio je Australijanca u borbi za trofej.

Italijanski teniser Janik Siner u 2024. godini  ne zna za poraz. Posle Australijan opena, osvojio je i turnir u Roterdamu. U finalu je pobedio Australijanca Aleksa De Minora sa 2:0 (7:5, 6:4).

U prvom setu je prvi brejk načinio Siner, dogodilo se to u petom gemu, ali je Australijanac imao snage da uzvrati, u desetom gemu je spasao čak i četiri set lopte, izjednačivši na 5:5.

Svi su tada mislili da će biti  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj-brejk, ali ne i Italijan. Siner je najpre oduzeo servis rivalu, načinivši drugi brejk u ovom periodu igre, a potom je na svoj servis rutinski dobio set – 7:5.

Sličan scenario je viđen i u drugom setu. Ponovo je Siner u petom gemu ostvario brejk, ovoga puta De Minor mu je odmah uzvratio (3:3). Ali, nije Siner dugo čekao, u sedmom gemu je još jednom oduzeo servis rivalu, ispostavilo se da je to bilo sasvim dovoljno da mirno privede meč kraju.

Ovom pobedom Siner je izbio na treće mesto ATP liste sa pet bodova prednosti u odnosu na Rusa Danila Medvedeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.