Jang: Pobediti Milan je neverovatan osećaj

Izvor: B92, 11.Feb.2020, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jang: Pobediti Milan je neverovatan osećaj

Fudbaler Intera Ešli Jang kaže da je pobeda nad Milanom u Derbiju dela Madonina jedan od najvećih momenata njegove karijere.

Engleski bek, koji je ove zime stigao iz Mančester Junajteda, osetio je draž milanskog derbija čuvenog svuda u svetu.

"Bio je to neverovatan osećaj. Mogli ste videti način na koji smo slavili nakon što smo pokazali karakter i snagu koju imamo. Kada u derbiju gubite 0:2, vratiti se i pobedite, to govori o našem karakteru. Bilo je to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neverovatno iskustvo", kaže Jang.

Jang je poručio da mu je ovo jedan od najvećih derbi trijumfa u karijeri.

"Ovo je definitivno jedan od najvećih trenutaka moje karijere. Došao sam ovde da igram fudbal i pobeđujem, a kada pobedite u milanskom derbiju na način na koji smo to uradili, to je jednostavno neverovatan osećaj. Mislim da ništa bolje od toga ne postoji".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.