Janakopulos želi da promeni naziv OAKA arene

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 17:09

Janakopulos želi da promeni naziv OAKA arene

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos rekao je da će OAKA arena dobiti novo ime.

On je tom lajva na Instagramu rekao da će Olimpijski atletski centar Atine (OAKA) biti preimenovan u čast njegovog pokojnog oca Pavlosa Janakopulosa.

"Može li ime arene biti drugačije od Pavlosa Janakopulosa? Neizmerno poštujem Nikosa Galisa, ali on je počastvovan. Ima deset dvorana koje se zovu njegovim imenom. OAKA nije Nikos Galis, to je Pavlos Janakopulos", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dimitris Janakopulos.

Pavlos Janakopulos je bio legendarni vlasnik i predsednik Panatinaikosa, koji je kao funkcioner predvodio grčkog velikana do šest titula u Evroligi, 13 šampionata Grčke i devet trofeja kupa.

Panatinaikos je dobio punu kontrolu nad OAKA arenom u narednih 49 godina nakon sastanka u sredu

Shodno takvoj odluci, grčki klub će primati 100 odsto prihoda i od ulaznica i od parkinga i 70 odsto opšteg prihoda od događaja.

Ranije je PAO iznajmljivao arenu dugi niz godina, tako da će ovaj potez uštedeti klubu iznos između 500.000 i milion evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.