Jalovi Čelsi se oprostio od titule

Izvor: B92, 04.Maj.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jalovi Čelsi se oprostio od titule

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno bez golova sa ekipom Noriča na Stamford Bridžu u 37. kolu Premijer lige i tako su se praktično oprostili od titule.

'Plavci' su treći na tabeli sa 79 bodova, jednim manje od Liverpula i Mančester Sitija, koji imaju i utakmicu manje.

Čelsi je bio prilično bled, stvorio je dve prave šanse, a najveći broj napada bio je stihijski i gosti su se uglavnom rutinski branili.

Ipak, ni bod mnogo ne igra Noriču, pošto je mesto ispod crte sa 33 boda, dva manje i meč više od Sanderlenda koji je u bezbednoj zoni.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti i Liverpul se jedino pitaju, Čelsi remijem sa Noričem ispao iz trke za titulom

Izvor: Blic, 04.Maj.2014

Žoze Murinjo ne samo da je ostao bez finala Lige šampiona, nego je po svoj prilici ostao i bez titule Premijer lige: u 37. kolu Čelsi je odigrao 0:0 sa Noričom, pa sada samo pravo čudo može "plavcima" da donese trofej. Čudo poput scenarija da Siti i Liverpul u svoja dva naredna meča osvoje maksimalno...

Nastavak na Blic...

Levosoje odigralo za Moravu

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2014, 12:48

Vranje - Ekipa Levosoja priredila je najveće iznenađenje 24. kola Pčinjske okružne lige odigravši nerešeno 2:2 sa jednim od favorita prvenstva, ekipom vranjskog Garnizona, Nebeskih Anđela. Iako su fudbaleri Levosoja gubili na  poluvremenu  sa  2:0  u nastavku susreta angažovanom  i  borbenom ...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.