Jako loše vesti u nevreme za Milojevića!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako loše vesti u nevreme za Milojevića!

Nije dobro.

Branko Jovičić je, po svemu sudeći, završio polusezonu.

Srpski fudbaler koji je odigrao odličnu utakmicu protiv Helsinkija, moraće na pauzu od nekoliko meseci što bi moglo da znači i da će završiti polusezonu.

Radi se o rupturi ligamenata kolena, kako prenosi "Telegraf".

Najgore od svega jeste što se povreda desila u poslednjim trenucima utakmice protiv Helsinkija.

Sada je na Kanjasu, novom pojačanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, da uskoči i da zameni Jovičića koji baš nema sreće.

Šteta za Milojevića i tim Crvene zvezde, srećom pa je Kanjas doveden...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jovičić zbog povrede propušta polusezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2019

Vezni fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić propustiće polusezonu zbog povrede kolena...Jovičić se povredio u finišu meča protiv Helsinkija u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i čeka ga operacija kolena..."Prihvatiću ovo kao heroj. Hvala porodici, saigračima, stručnom štabu, upravi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.