Jaka Blažič stigao u Cedevita Olimpiju

Izvor: RTS, 20.Jul.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka Blažič stigao u Cedevita Olimpiju

Bivši košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič vratio se u Ljubljanu i potpisao za Cedevita Olimpiju, objavio je danas taj klub.
Blažič, pre dve godine član reprezentacije Slovenije koja je postala prvak Evrope, u novoformirani klub dolazi iz Barselone sa potpisom dvogodišnjeg ugovora.

Za ljubljansku Olimpiju je igrao od 2011. do 2013, odakle je prešao u Crvenu zvezdu i osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << titule prvaka ABA lige i Srbije, a potom nastupao za Baskoniju, Andoru i Barselonu.
U novom klubu sačekaće ga nekadašnji saigrač iz Zvezde Marko Simonović.
U Cedevita Olimpiju ovog leta stigli su još Martin Kramplj, Edo Murić i Mirko Mulalić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

JAKA BLAŽIĆ, JAKA OLIMPIJA Bivši košarkaš Zvezde se vratio u otadžbinu!

Izvor: 011vodič.com, 20.Jul.2019

Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Bivši košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič vratio se u Ljubljanu i potpisao za Cedevita Olimpiju, objavio je danas taj klub. Blažič, pre dve godine član reprezentacije Slovenije koja je postala prvak Evrope, u novoformirani klub dolazi iz Barselone sa potpisom dvogodišnjeg...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.