Jačanje veza Stare Pazove i Nove Gorice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jačanje veza Stare Pazove i Nove Gorice

Nakon uspešnih privrednih i bilateralnih susreta u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj, rukovodstvo Opštine Stara Pazova nastavlja sa dokazano dobrom praksom, širenja i uspostavljanja novih saradnji sa opštinama i privrednima iz evropskih zemalja.

Jačanje saradnje u oblasti privrede, kulture, turizma i sporta između slovenačke opštine Nova Gorica i Stare Pazove bili su ciljevi zajedničkog sastanka dveju delegacija. U pitanju je uzvratna poseta, s obzirom da je rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << staropazovačke lokalne samouprave u martu ove godine posetilo slovenački grad.

Bila je to prilika da se Slovencima predstavi slika privredne mape Srema, a Stara Pazova je zalaganjem sadašnjeg rukovodstva uspela da se izbori za opštinu poznatu po izuzetno niskoj stopi nezaposlenosti, kao i po velikom broju privatnih preduzeća koji posluju u ovoj opštini.

Pored razmena iskustava, rukovodstvo Opštine Stara Pazova iskoristilo je priliku da goste iz Slovenije upozna sa industrijskim zonama i privatnim kompanijama koje u ovom trenutku posluju na teritorije opštine, ali i sa nacionalnom Kućom fudbala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.