JUNAK 21. KOLA SUPERLIGE: Luka Stojanović (FK Čukarički)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 15:06

JUNAK 21. KOLA SUPERLIGE: Luka Stojanović (FK Čukarički)

Svega desetak minuta na terenu bilo mu je dovoljno da postigne pobedonosni pogodak.

Odigrano je 21. kolo Superlige Srbije. Publika je na terenima širom Srbije videla ukupno 22 pogotka, a ni jedan meč nije završen bez golova. Najviše je viđeno u malom beogradskom derbiju u kojem je Partizan sa 5:2 savladao IMT. Ekipa Crvene zvezde slavila je na uvek teškom gostovanju u Novom Pazaru, tako da će šampionska trka za bodove u Superligi iz kola u kolo biti sve zanimljivija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Iako je iz kola u kolo sve teže prelomiti i izabrati junaka, ovoga puta to je definitivno bio fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović. Izabranici Gordana Petrića su na Banovom brdu posle preokreta savladali Železničar.

Gosti su poveli golom Grgića ali su do kraja susreta, domaći igrači uspeli da izjednače a onda i preokrenu rezultat i sva tri boda upišu na svoj konto. Izjednačenje Čukaričkom doneo je Marko Docić, a onda je trener Petrić u 80. minutu napravio kako se kasnije ispostavilo ključnu izmenu, na teren je poslao Luku Stojanovića.

Posče svega osam minuta u igri, nakon asistencije Ergelaša, Stojanović je zatresao mrežu gostiju i kako se nekoliko minuta kasnije ispostavilo postavio konačan rezultat susreta na Banovom brdu.

Kada je napadač Čukaričkog u pitanju zaista je nepotrebno trošiti reči s obzirom na to da je on i te kako od ranije poznat istinskim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu.

Dete je Partizana, ali pošto u timu iz Humske nije dobio priliku da se dokaže u prvom timu, fudbalski put ga je dalje vodio u Portugal, Kipar, Belgiju, Ametiku i Saudijsku Arabiju, a tokom prošle zime je po drugi put obukao dres tima sa Banovog brda.

U narednom kolu pred ekipom Čukaričkog je izuzetno teško gostovanje s obzirom na to da ih očekuje duel sa Crvenom zvezdom, dok će Partizan gostovati Radniku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.