JUNAK 20. KOLA SUPERLIGE: Igor Miladinović (FK Čukarički)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 16:04

JUNAK 20. KOLA SUPERLIGE: Igor Miladinović (FK Čukarički)

Sa dva pogotka obeležio je pobedu svoje ekipe nad Radnikom.

Utakmicama 20. kola nastavljena je ovosezonska trka za bodove u Superligi. Na stadionima širom Srbije publika je mogla da uživa s obzirom na to da je na svakom meču postignut barem po jedan pogodak. Tri meča su završena nerešeno, a najubedljiviju pobedu ostvario je Čukarički koji je sa 3:0 slavio protiv Radnika.

Utakmicu i pobedu Čukaričkog u Surdulici obeležio je igrač tima iz Beograda, Igor Miladinović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je dva puta zatresao mrežu domaćina.

Svega dvadesetak minuta bilo mu je dovoljno da se dva puta upiše u listu strelaca i da svojoj ekipi donese, kako se kasnije ispostavilo kapitalnu prednost, koju su do kraja meča samo uvećali i sa tri postignuta pogotka stavili tačku na rezultat susreta.

U kolu za nama, pobede su ostvarili i večiti rivali, Crvena zvezda je u beogradskom derbiju savladala Voždovac sa 2:1, dok je Partizan minimalnim rezultatom slavio na gostovanju u Ivanjici.

Sledeće kolo donosi nekoliko interesantnih susreta, pre svih gostovanje Crvene zvezde u Novom Pazaru. U malom beogradskom derbiju Partizan će ugostiti IMT, dok će Čukarički na svom terenu ugostiti Železničar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.