JUNAK 12. KOLA SUPERLIGE: Milan Bojović (Napredak)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 13:51

JUNAK 12. KOLA SUPERLIGE: Milan Bojović (Napredak)

Svega osam minuta bilo mu je potrebno da obezbedi novu pobedu svojoj ekipi.

Utakmicama odigranim u nedelju, spuštena je zavesa i na 13. kolo Superlige Srbije. Aktuelni lider, ekipa Partizana je u malom beogradskom derbiju savladala Voždovac sa 3:0, a takođe u odmeravanju snaga dva kluba iz prestonice Srbije, Crvena zvezda je posle velike borbe savladala IMT sa 2:1. U kolu za nama, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu mogli su da uživaju u golovima s obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je na svakom od mečeva postignut barem po jedan. Najviše pogodaka viđeno je u Kragujevcu gde je Radnički sa 4:1 savladao Mladost.

Ipak, apsolutni junak 13. kola Superlige Srbije je prvotimac Napretka iz Kruševca, Milan Bojović. Napredak je kao gost došao do pobede i veoma važnih bodova u Ivanjici, pošto je savladao Javor sa 2:0. Oba pogotka delo su iskusnog napadača i najboljeg strelca u istoriji Superlige. Igraču sa bogatim superligaškim ali i internacionalnim iskustvom bilo je dovoljno osam minuta da dva puta pronađe put do mreže domaćina i obezbedi svojoj ekipi izuzetno važnu pobedu. Mrežu Manojlovića načeo je već u 11. minutu a kako se na kraju ispostavilo tačku na rezultat stavio je u 19. minutu.

A post shared by Milan Bojovic (@bojo_88)

U narednom kolu ekipa Napretka će u Kruševcu ugostiti IMT, dok će Javor nove superligaške bodove tražiti na gostovanju u Lučanima.

Kada su u pitanju "Večiti rivali" Partizan očekuje uvek neugodno gostovanje u Novom Pazaru, dok će Crvena zvezda pred svojim navijačima dočekati Radnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.