JUNAJTED FORMIRA STRAŠAN TRIO: Matiću i Fernandešu stiže pojačanje iz Primere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNAJTED FORMIRA STRAŠAN TRIO: Matiću i Fernandešu stiže pojačanje iz Primere!

Fantastičan igrač.

Bruno Fernandeš je svojim dolaskom u Mančester junajted pokrenuo ceo klub, optimizma je sve više. Portugalac je postao instant miljenik svojih novih navijača, saigrače čini boljima, postavio je stvari na svoje mesto, svako zna svoju ulogu. Srpski reprezentativac Nemanja Matić je počeo da pruža partije vredne njegovog renomea i samim tim produžio ugovor. Ovaj tandem bi od leta dobio strašno pojačanje u veznom redu, u pitanju je fudbaler Atetiko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madrida Saul Niguez.

Engleski, ali i španski mediji pišu kako je tim sa Old Traforda uveren u transfer prvotimca ekipe iz Madrida. Španac ima ugovor do 2026. godine sa klauzulom od 150 miliona evra koju su "Crveni đavoli" spremni da isplate za ljubimca Dijega Simeonea.

Manchester United 'increasingly confident of club record £135m Saul Niguez signing' https://t.co/OwIDsoGhNy

— MailOnline Sport (@MailSport) March 30, 2020

Četa Ole Gunar Solskjera se definitivno sprema za život posle Pola Pogbe. Bilo je naznaka da bi francuski internacionalac mogao da produži ugovor, ali njegova odluka ostaje nepromenjena, a to je da napusti Englesku. Juventus je glavni favorit za dovođenje temperamentnog Francuza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.