JSL - Sprema se smena na vrhu Liste strelaca! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL - Sprema se smena na vrhu Liste strelaca! (foto)

Četiri kola ostalo je još do kraja sezone u Superligi, a pitanje ovogodišnjeg ''kralja strelaca'' i dalje nije rešeno. Postaje vrlo zanimljivo u finišu.

Kao što već odavno znate, napadač Partizana Petar Škuletić je sa 14 jesenjih golova bio ubedljivo najbolji strelac u prvom delu prvenstva.

On je u zimskoj pauzi otišao iz Partizana, sada brani boje moskovske Lokomotive, ali njegov golgeterski učinak još uvek niko nije uspeo da nadmaši, iako se i drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deo sezone ozbiljno bliži kraju.

Ipak, kako sada stvari stoje, napadač lučanske Mladosti Eze Frajdej mogao bi da u finišu sezone prestigne Škuletića, jer mu posle najnovijeg pogotka protiv Čukaričkog proteklog vikenda, nedostaje još samo jedan gol da se izjednači sa bivšim napadačem Partizana.

U Top 3 je i dalje Mijat Gaćinović iz Vojvodine, koji još uvek stoji na brojci od 10 postignutih golova.

A ono što je novina na Top 10 listi strelaca, jeste činjenica da Crvena zvezda posle dužeg perioda ponovo ima svog predstavnika u ovom odabranom golgeterskom društvu.

To je Darko Lazović, koji je do sada postigao ukupno osam golova.

U prilogu pogledajte ko se još nalazi u Top 10.

Foto: Screenshot, superliga.rs

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.