JOVETIĆ ČESTITAO SRBIMA: Ništa se nije moglo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 23:49

JOVETIĆ ČESTITAO SRBIMA: Ništa se nije moglo

Nemoćni kod Mitrovićevog gola.

Reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić odao je priznanje Aleksandru Mitroviću posle meča u kvalifikacijama za EURO 2024.

Mitrović je postigao dva gola, a prvi je bio prava majstorija.

- Odigrali smo jedno dosta dobro prvo poluvreme. Prvi gol Mitrovića, ništa se nije moglo. Nismo pali, krenuli smo da igramo. Postigli gol. U drugom smo morali bolje, povukli smo se, psihički pali, oni su to iskoristili i pobedili. Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Jovetić.

Duža klupa Srbije je bio jedan od važnijih faktora.

- Sigurno da imaju ogroman individualan kvalitet. Imaju 25 igrača, imaju još 30. Probali smo da osvežimo sa izmenama -  kazao je Jovetić, koji je bio jedini strelac za Sokolove u porazu od 3:1.

Crnoj Gori su ostale samo još teoretske šanse za odlazak na EP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovetić nakon poraza od Srbije: Igrali smo dobro, Mitrovićev gol je izmišljen

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2023, 07:54

​Napadač Crne Gore, Stevan Jovetić, istakao je nakon poraza od Srbije 3:1 (1:1) da je "orlovi" imaju kvalitet i da su zasluženo slavili.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.