JOVANOVIĆ: Nisam pratio Jordan, Bugarska je prioritet

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:12

JOVANOVIĆ: Nisam pratio Jordan, Bugarska je prioritet

Pokušaće da iskoristi šansu u nacionalnom timu.

Napadač Makabija Đorđe Jovanović zahvalio je selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću na pozivu u nacionalni tim.

- Velika je čast i privilegija biti sa najboljim nacionalnim timom i predstavljati svoju zemlju. Pred nama su dve utakmice, jedna prijateljska, druga kvalifikaciona, sa nama nisu tri najbolja napadača, ali mi ćemo dati sve od sebe da iz zamenimo na pravi način i pomognemo da Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz oba meča izađe kao pobednik - istakao je Jovanović.

On je naveo da će meč sa Jordanom biti priprema za duel sa Bugarskom.

- Jordan je sused Izraela, ali nisam ih nešto pratio. Ni rezultate ni igru. Naš primarni cilj je plasman na EP, u ovom slučaju meč sa Bugarskom. Znamo svi šta želimo u tom meču - istakao je Jovanović, koji je ponovio da je spreman da odgovori izazovu na pravi način.

- Održavao sam formu, imao sam svega pet-šest dana odmora. Odlično se osećam, jedva čekam utakmice - dodao je srpski napadač.

Fudbaleri Srbije će u četvrtak otputovati u Beč gde će u petak od 20.30 sati odigrati prijateljski meč sa Jordanom. Srbiju potom očekuje meč sa Bugarskom, koji je na programu 20. juna od 20.45 časova u Razgradu.

Orlovi se nalaze na prvom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP sa šest bodova iz dva meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.