JOŠ MALO DA ODMARA: Zna se kada Ronaldo mora da počne da radi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ MALO DA ODMARA: Zna se kada Ronaldo mora da "počne da radi" (FOTO)

Promocija zakazana za ponedeljak.

Najzvučniji transfer u ovom prelaznom roku je prelazak Kristijana Ronalda iz Real Madrida u Juventus, a u italijanskim medijima su se pojavile informacije o obavezama Portugalca. Kako se navodi, CR7 će se novim saigračima pridružiti 30. jula, u Sjedinjenim Američkim Državama, kada budu na turneji. Bjankoneri će sa Bajernom i Benfikom igrati 26. odnosno 28. jula, dok je duel sa Zvezdama MLS zakazan za 2. avgust. Samo tri dana kasnije igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Real i Juventus, bivši i sadašnji klub Ronalda.

Juventus will face Bayern Munich and Benifica in the IC Cup on July 26 and July 28 respectively but Cristiano Ronaldo will not feature in those games.

He will join up with the squad on July 30 to face MLS All Stars on August 2 and Real Madrid on August 5. (SportMediaSet)

— Zeeshan⁷ 🇵🇹 (@FinishRonaldo) July 12, 2018

Promocija Kristijana Ronalda zakazana je za ponedeljak.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo kao magnet, Juventus pravi Dtim tim! Dolaze još trojica...

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2018, 08:54

Juventus je šokirao fudbalsku palnetu transferom Kristijana Ronalda. Staru damu niko nije uzimao za ozbiljnog kandidata kada su počele spekualcije o odlasku Portugalca iz Madrida, a na kraju je uspela ekspresno da završi najveći transfer u istoriji italijanskog fudbala. Podnela je značajane finansijske...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.