JOŠ JEDAN PEH ZA CRNO BELE: Tepić se ušinuo na treningu

Izvor: Press, 30.Dec.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN PEH ZA CRNO BELE: Tepić se ušinuo na treningu

Košarkaši Partizana ove sezone baš nemaju sreće sa povredama! Nedugo pošto je stigla vest da će Edo Murić morati da pauzira još bar dve nedelje zbog povrede ramena, novi peh zadesio je crno-bele jer se Milenko Tepić ušinuo se na treningu i mogao bi da odsustvuje sa terena
Do povrede je došlo na šuterskom trenungu, a danas ili sutra plejmejker Partizana otići će na snimanje koje će pokazati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da li se radi o ozbiljnijem problemu, odnosno da li ćeTepić morati da pauzira i koliko.

 
Partizan ove sezone već ima problema na poziciji organizatora igre, a potraga za još jednim plejmejkerom traje još od letos.
Tepić je u proseku u dosadašnjem toku sezone prosečno igrao 30 minuta po utakmici u Jadranskoj ligi, uz prosečan učinak od 8,3 poena, 4,7 skokova i 2,9 asistencija. PoredTepića, na mestu plejmejkera ove sezone igra i Francuz Boris Dalo
Crno-beli trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli Jadranske lige sa osam pobeda i sedam poraza, kao i Olimpija i Cibona. Ekipu Partizana već 4. januara očekuje duel sa Cedevitom u Pioniru u derbiju 16. kola Jadranske lige.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.