JOŠ JE ZELEN: Međedović zabljesnuo na kratko, ali pao na startu Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 17:50

JOŠ JE ZELEN: Međedović zabljesnuo na kratko, ali pao na startu Rolan Garosa

Amerikanac zasluženo ide dalje.

Srpski teniser Hamad Međedović eliminisan je u prvom kolu Rolan Garosa, od njega je bio bolji Amerikanac Markos Điron (6:0, 6:2, 1:6, 6:0).

Ovo je bio prvi meč Hamada na gren slemovima i ujedno debitantski u tri dobijena seta i videlo se od starta da je potrebno dosta iskustva.

Amerikanac je osetio tu nesigurnost Srbina i ostavio ga bez gema u prvom setu. U drugom delu igre je Međedović bio nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolji, ali dovoljno za svega dva gema.

Treći set je bio period najbolje igre Hamada, čak dva puta je oduzimao servis protivniku i rezultatom 6:1, smanjio rezultat.

Ipak, neiskustvo igranja na velikoj pozornici i u tri dobijena seta najbolje se video u četrvtom setu kada je srpski igrač ostao bez energije i ponovo izgubio sa 6:0.

Điron će u narednoj rundi igrati sa boljim iz susreta Lehecka-Štruf.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.