JOKIĆ SVIMA STAVIO DO ZNANJA: Moramo da se ZAŠTITIMO, svi mi jedemo isti hleb

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 13:05

JOKIĆ SVIMA STAVIO DO ZNANJA: "Moramo da se ZAŠTITIMO, svi mi jedemo isti hleb"

Jake reči popularnog Džokera.

Situacija u ekipi Denver Nagetsa nije nimalo prijatna. Nakon stravične povrede Džemala Mareja, objavljeno je i da Vil Barton neće skoro biti viđen na parketu, što se u prvi mah nije pomislilo. Srpski centar Nikola Jokić prokomentarisao je novunastalu situaciju u svom timu.

Jokić je povredu Bartona prokomentarisao rečima da igrači moraju da učine više kako bi se sami zaštitili.

- Povređuju se svi u ligi. Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se dešava. Mislim da moramo da zaštitimo jedni druge na parketu, kao prvo, jer svi mi zapravo jedemo isti hleb. Možemo da igramo čvrsto i da se takmičimo, ali možemo da budemo i bezbedniji i da mislimo na druge - istakao je popularni Džoker nakon pobede nad Hjustonom.

Veliko iskušenje za lidera Primere Atletiko večeras (21.00), pošto Jorgandžije gostuju u Bilbau. Ako ne pobede, rizikuju da im se Real Madrid i Barselona dodatno približe pred poslednjih pet kola. Kvota na dvojku je 1,90, dok je iks 3,40, a kec 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Atletiko Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.