JOKIĆ NEĆE IMATI SA KIM DA IGRA: Povredio se još jedan STARTER Denvera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 10:06

JOKIĆ NEĆE IMATI SA KIM DA IGRA: Povredio se još jedan STARTER Denvera (VIDEO)

Nagetse bije težak maler.

Maler i dalje prati Denver našeg Nikole Jokiće. Nakon što su do kraja sezone ostali bez Džamala Mareja, protivGolden Stejt Voriorsa (118:97) meč je prerano završio i  Vil Barton.

Nedugo nakon podbacivanja (58 sekundi kasnije) Barton je samo odskakutao gotovo do klupe, te se srušio odmah izvan granica terena, a rekao je treneru da je osetio da je nešto puklo.

Za sada je poznato samo da je Bartonu zakazana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << magnetna rezonanca na kojoj će biti utvrđen stepen povrede.

Majkl Meloun, trener Denvera, istakao je da su igrači bili pogođeni povredom Bartona, ali da u tome ne treba tražiti izgovor.

Prayers up to Will Barton who left the game shortly after tipoff with an apparent right quad injury 🙏🙏 pic.twitter.com/bfgYza6K9o

— JWAL Sports (@JwalSports) April 24, 2021

„Mislim da svi vi pokušavate da ‘upecate’ da smo izgubili zbog povede Vila Bartona. To nije izgovor za nas. Barton je izašao. Povređen je i žao mi je zbog njega. Ali svi smo plaćeni da radimo našo posao. Mi nismo to uradili ove večeri“, rekao je Meloun.

Grčevito se bori Liverpul za plasman u Ligu šampiona, trenutno zaostaje dva boda za Čelsijem, a danas (13.30) mu na Enfild dolazi Njukasl i Redsi imaju imperativ pobede. Kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Njukasl.

Uz to tim iz Kolorada ne može da računa ni na Montea Morisa koji je prošle nedelje pretrpeo istu povredu kao i Barton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.