JOKIĆ LAŽE! Embid sramno udario na Srbina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 09:48

JOKIĆ LAŽE! Embid sramno udario na Srbina (VIDEO)

Uskoro razrešenje MVP trke.

Kako stvari stoje Džoel Embid će poneti laskavo MVP prizanje i prekinuti dvogodišnju dominaciju Nikole Jokića. Umesto da bude zahvalan srpskom asu što je propustio nekoliko utakmica u finišu sezone i gotovo mu bez borbe prepustio titulu, centar Filadelfije je dao blago rečeno sramnu izjavu.

Embid je veliki favorit za najveće individualno priznanje u NBA ligi, iako je tokom većeg dela sezone Jokić bio lider u ovom segmentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jokić je prethodnih meseci konstantno ponavljao da ga ne zanima MVP trka, iako bi postao tek četvrti košarkaš u istoriji koji je tri sezone u nizu bio najkorisniji igrač lige.

Kamerunac je ničim izazvan rešio da indirektno isproziva Jokića i da ospori njegove reči da ga trka za MVP titulom previše ne zanima.

- Ne znam. Mislim da ako ti ljudi kažu da ih je briga za to, lažu. To je najbolja nagrada koju možeš da dobiješ kao košarkaš. Mnogo znači. Ako je osvojim, to bi potvrdilo sav rad koji sam uložio. Zbog toga je meni bitna. Uložio si mnogo truda i ako dobiješ to priznanje potvrdio si taj rad. Ali kao što sam rekao, ako neko kaže da ga ne zanima, to je sra*e - rekao je Džoel Embid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.