JOKIĆ JE ZVER: Nikola će ponovo biti MVP

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2022, 18:40

JOKIĆ JE ZVER: Nikola će ponovo biti MVP

Srbin nastavlja da briljira.

Četvrti uzastopni trijumf Denvera, ovoga puta nad Sakramentom, obeležila je nova odlična partija centra Nikole Jokića, koji je susret završio sa 38 poena i 18 uhvaćenih lopti.

I sve to je impresioniralo i vršioca dužnosti trenera Kingsa, Alvina Džentrija, koji je ubeđen da će srpski košarkaš ponovo osvojiti MVP priznanje na kraju sezone.

- Očigledno je da Jokić kontroliše celu utakmicu. On je plej, on je krilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on je centar, tamo je gde je potrebno u određenom trenutku - kaže Džentri.

Ni njegovi izabranici jednostavno nisu imali načina kako da ga zaustave i Džentri smatra da će sve to rezultirati još jednim priznanjem za Jokića.

- Taj momak je prava zver, rezlikuje se od svih. Ne potresa se ni zbog čega, ništa ga ne dotiče. Radi sve što je potrebno da bi oni dobili utakmicu. Igra na tako visokom nivou. Različit je od svih. Gledajući ga kako igra, teško vam je da poverujete da neće ponovo biti MVP. Igra na tako visokom nivou i radi izuzetno mnogo stvari na terenu. On je jedan od onih momaka koje možete da stavite u bilo koji tim i ta ekipa će biti jako uspešna sa njim - poručio je privremeni trener Kingsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.