JOKIĆ: Dobrom odbranom olakšavamo sebi život

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 12:10

JOKIĆ: Dobrom odbranom olakšavamo sebi život

Srpski centar presedeo poslednju četvrtinu protiv San Antonija.
Nikola Jokić imao je još jedno standardno veče u NBA ligi pošto je bio najbolji u pobedi Denver Nagetsa nad San Antonio Sparsima. Doduše, ovoga puta Jokić je poslednju četvrtinu presedeo na klupi jer nije bilo potrebe da se dodatno zamara, a posle meča bioo je zadovoljan odbranom svog tima.
 - Kada igramo odbranu na ovaj način, sebi znatno olakšavamo život. Dobri smo u tranziciji. Možemo da ulazimo pod koš, da šutiremo sa otvorenih pozicija za tri. Možemo da igramo i lako u ofanzivi. Naša odbrana je nešto što je potrebno da bude prisutno svakog dana i danas smo je imali - rekao je Jokić.
Jokić je proveo nepun 31 minut...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.