JOKIĆ DOBIO POMOĆ ZA ZAVRŠNICU SEZONE: Veliko pojačanje za Denver (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 13:06

JOKIĆ DOBIO POMOĆ ZA ZAVRŠNICU SEZONE: Veliko pojačanje za Denver (FOTO)

Zadovoljo Nagetse.

Denver Nagetsi dobili su pojačanje za kraj sezone pošto je Ostin Rivers posle odrađenog 10-dnevnog ugovora, potpisao još jedan do kraja sezone sa timom iz Kolorada.

Nekadašni bek Los Anđeles Klipersa stigao je posle odlaska Gerija Herisa i povrede Džamala Mareja mada je Denver morao brzo da pronađe rešenje kako bi nadoknadio te gubitke.

Nuggets sign Austin Rivers for remainder of season after 10-day deal https://t.co/IBfeEmYfA4 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/XHPfxmAWDj

— MSN Philippines (@msnph) May 1, 2021

Osim Klipersa, Rivers je tokom karijere igrao za Vašington Vizardse, Hjuston Rokitse i Njujork Nikse na početku ove sezone. U karijeri je prosečno postizao 9,1 poen uz 2,3 asistencije i 2,1 uvaćenu loptu.

Inter bi mogao i matematički da osigura titulu ako savlada fenjeraša iz Krotonea, a Atalanta ne dobije Sasuolo. Dvojka se zato plaća sa 1,25, možda još sigurnija, a isplativija varijanta je X2&0-3 za kvotu 1,80. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Krotone - Inter

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.