JJ zadovoljna zbog pobede i nagrade

Izvor: B92, 24.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ zadovoljna zbog pobede i nagrade



Prvi reket Srbije Jelena Janković dobro je počela takmičenje na WTA turniru u Majamiju. Ona je u dva seta dobila Kineskinju Šuej Peng. "Prvi set sam odigrala dobro, nisam dozvolila Kineskinji da uđe u ritam. Pengova voli kada dobija lopte ispred sebe, a ja sam se trudila da je što više šetam po terenu i tako je sprečim da kontroliše igru", rekla je prva teniserka Srbije.

U drugom setu kod rezultata 2:1 počela je da pada kiša, pa smo morali na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauzu, koja meni nije prijala jer sam se ohladila. Zato mi je nastavak meča bio malo teži, ali sam posao ipak završila posle 6:4 u drugom setu".

Ukupan utisak je sasvim solidan, a Jankovićeva očekuje bolju igru protiv mare Santanđelo u drugoj rundi.

"Sve u svemu za prvi meč nije bilo tako loše, pogotovo jer zbog povrede nisam trenirala deset dana. Naredni meč igram protiv Italijanke Mare Santanđelo koju sam nedavno pobedila u Dubaiju 2:0. Mara ima specifičnu igru, stil Džimija Konorsa. Nadam se da ću u tom meču igrati bolje nego u prethodnom i da ću iz dana u dan biti sve bolja", rekla je Jelena.

U petak je od strane WTA organizacije Jelena dobila nagradu za teniserku koja je najviše napredovala u 2006. godini (na slici).

Srećna sam što sam dobila ovo priznanje i zahvaljujem se svim ljudima koji su glasali za mene. Godina 2006. bila je za mene prekretnica i godina u kojoj su se sve komponente složile. Želim da nastavim da usavršavam svoju igru i da nastavim da krčim svoj put ka vrhu WTA liste", zaključila je Jelena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.