JJ: Pobedićemo Slovačku

Izvor: B92, 10.Feb.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ: "Pobedićemo Slovačku"

Jelena Janković izjavila na svom sajtu, da protivnik u Fed kupu Slovačka "nije ni lak ni težak", ali da može da se pobedi na domaćem terenu.

Srbija će u Beogradu igrati sa Slovačkom 24. i 25. aprila u meč za ostanak u Svetskoj A grupi Fed kupa.

"Tim Slovačke je u skoro istom sastavu kao i pre dve godine. Nije ni lak ni težak protivnik. Neka sredina za koju smatram da je možemo savladati na domaćem terenu bez većih problema. Izgleda da je vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da im se osvetimo za poraz u Košicama", rekla je Jankovićeva na svom sajtu.

Ona je podsetila da je Srbija igrala u Košicama pre dve godine sa Slovačkom i izgubila.

"Nikada neću zaboraviti meč sa Dominikom Cibulkovom koji je trajao tri sata i 32 minuta. Tada sam na kraju, dve lopte do pobede, zbog pucanja vlakana na levoj nozi ostala da igram samo na jednoj i stigla do cilja", rekla je Jankovićeva.

Prema njenim rečima, to nikada neće zaboraviti, kao ni atmosferu koju je pravilo 6.000 slovačkih navijača.

Najbolja teniserka Srbije najavila je da u četvrtak putuje na turnir u Dubai i ponovila da više nema trenera, jer je prekinula saradnju sa Rikardom Sančezom.

"Cilj mi je da vratim moju staru igru, koja me krasila kada sam pravila najbolje rezultate i verujem da sam na pravom putu. Radiću samo sa sparing partnerom, a uz mene će kao i uvek do sada biti neko od članova moje porodice", rekla je ona.

Jankovićeva posle Dubaija ide na turneju po SAD, gde će igrati na dva velika turnira u Indijan Velsu i Majamiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.