JEZIVO: Uznemirujuća povreda Artursa Žagarsa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 20:31

JEZIVO: Uznemirujuća povreda Artursa Žagarsa (VIDEO)

Loša vest...

Jedna od najvećih senzacija Mundobasketa Arturs Žagars doživeo je, izgleda, težu povredu kolena na utakmici između njegovih Vulvsa i Lijetkabelisa.

Momak koji je oduševio košarkašku javnost u dresu Letonije tokom ovoletošnjeg Svetskog prvenstva, što mu je donelo ugovor sa Fenerbahčeom, mogao bi da ima ozbiljnih poteškoća da se vrati na isti nivo.

Posebno jer je u pitanju povreda kolena, a ona se dogodila tako što je Žagars iskrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koleno prilikom prodora i pasa. Previjao se od bolova na parketu i čini se da je reč o ozbiljnijoj povredi, moguće ligamenata kolena.

To obično zahteva pauzu od oko devet meseci i veliki broj sportista nikada ne dostigne najveći nivo nakon povratka.

Latvian wonderboy Arturs Zagars suffers what seems to be a severe knee injury 🙏

🎥 @betsafeLKL pic.twitter.com/lYj7YzHG9t

— BasketNews (@BasketNews_com) October 14, 2023

Podsećamo, Žagars je na pozajmici u Vulvsima do kraja sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.