JERMENI MAŠU BELOM ZASTAVOM: Protiv Zvezde NEMAMO ni TEORETSKE šanse

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 11:08

JERMENI MAŠU BELOM ZASTAVOM: Protiv Zvezde NEMAMO ni TEORETSKE šanse

Pjunik se predao.

Fudbaler Pjunika Nemanja Mladenović ne veruje ni u čudo pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom.

Crveno-beli će u Jerevanu da "brane" čak 5:0 iz prvog meča na "Rajku Mitiću" prošle nedelje.

MATCHDAY! 🔥

🆚 Red Star

🏟 Vazgen Sargsyan Republican Stadium

🏆 UCL, third Qualifying round, second leg

🕘 9.00pm ARM

📺 @ArmPublicTV >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/eQZEUpku1y

— FC Pyunik (@FC_Pyunik) August 9, 2022

- Atmosfera nije poremećena, bez obzira na katastrofalan rezultat u beogradskom meču, što ume da bude slučaj posle visokog poraza. Greške smo analizirali i pokušaćemo da ih ispravimo u revanšu -  poručio je Mladenović.

Jermeni ne veruju ni u čudo.

- Šanse da prođemo Zvezdu ne postoje, čak ni teoretske. Čuda se baš retko dešavaju. Na nama je da popravimo utisak i osvetlamo obraz, posle 0:5".

Uprkos ubedljivom porazu u Beigradu, Pjunik će imati dobru podršku sa tribina.

- Nije opalo interesovanje, bez obzira na krah u prvom meču. Stadion biće dobro popunjen, znaju da je Zvezda veliki klub na Balkanu i u Evropi.

Jermenski šampion će sigurno promeniti tim u odnosu na prvi meč.

- Biće korekcija, nećemo dozvoliti onoliko kontranapada. Prvobitan plan je bio takav u Beogradu, ali nismo ga sproveli u delo. Zvezda ne bi smela da nas ponovo onako kažnjava iz kontri.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridia

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.