JEDVA SMO ČEKALI DA ZAIGRAMO: Smailagić blista nakon početka sezone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2023, 23:21

"JEDVA SMO ČEKALI DA ZAIGRAMO": Smailagić blista nakon početka sezone!

Pobeda na startu...

Košarkaši Partizana odlično su počeli takmičenje u ABA ligi. Pred svojim navijačima pobedili su Mornar iz Bara sa 110:78 i na taj način imali dobru uvertiru i za start u Evroligi sa Makabijem. Alan Smailagić je postigao 12 poena, a na pitanje da li je ovo bila prava uvertira za Makabi, rekao je:

- Videćemo. Mi se spremamo, gledamo video svaki dan, treniramo, spremamo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Evroligu, pogotovo za tu utakmicu protiv Makabija. Imamo još par treninga, moraćemo da dogovorimo još neke stvari koje ćemo da uradimo, da uđemo maksimalno pripremljeni u utakmicu.

Izneo je i utiske o susretu sa Mornarom.

- Stvarno je bilo sjajno i zbog navijača. Da dođu u ovakvom broju na utakmicu, stvarno moram da im se zahvalim. Nama mnogo znači da imamo leđa u svakoj situaciji, pogotovo na domaćem terenu. Hvala im do neba - dodao je Smailagić.

Kaže i da su svi u ekipi jedva čekali da krene sezona.

- Kako nismo! Posle svih onih utakmica, praznika, posle svega, dolazimo kući, u arenu gde je sve puno, gde se čuje sve, gde se ježimo na svaki urlik. Jedva smo čekali ovo - zaključio je košarkaš Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.