JAVLJAJU SA OZNAKOM HITNO: Saša Ilić novi trener CSKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 19:02

JAVLJAJU SA OZNAKOM HITNO: Saša Ilić novi trener CSKA

Nije dugo čekao na novi posao.

Bivši trener Čukaričkog Saša Ilić neslavno je završio svoju epizodu na Banovom brdu, on je dobio otkaz početkom aprila zbog izjava posle remija sa Partizanom.

Nedugo posle rastanka sa Čukom, Ilić je povezivan sa bugarskim CSKA, ali tada ipak od toga nije bilo ništa.

Međutim, sada se desio novi preokret i kako prenose tamošnji mediji, legendarni kapiten Partizana će preuzeti klub iz glavnog grada Bugarske
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Uprava CSKA se tada okrenula Pardjuu kao privremenom rešenju – već obavljao ulogu tehničkog direktora u klubu – da bi mu plasmanom u finale Kupa ponudila saradnju do kraja iduće sezone.

Ipak, malo je čelnim ljudima bugarskog kluba bilo potrebno da se predomisle. Pardju je izgubio finale Kupa od gradskog rivala Levskog, dok je u plej-ofu dobio tek jednu od pet utakmica i sada su se ponovo okrenuli Iliću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.