JASNA PORUKA: Bajčetić SRBIJI treba kao hleb (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 18:29

JASNA PORUKA: Bajčetić SRBIJI treba kao hleb (VIDEO)

Veliki je talenat.

Iako izgleda kao da će vezista Liverpula Stefan Bajčetić zaigrati za Španiju, još postoje izgledi da proemni mišljenje i nastupi za zemlju svoga oca -  Srbiju.

Stručni konstultant TV Arena sport i bivši golman Ranko Stojić naglasio je da bi vezista Liverpula Stefan Bajčetić odmah pomogao Srbiji.

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

- Po meni, za ovaj sistem igre treba nam Bajčetić kao hleb. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Takav profil igrača, koji pokriva ceo teren, brz je, brz sa loptom, mnogo bi ubrzao naš tim. Koliko god da smo presrećni što imamo šest bodova, moramo da budemo iskreni i da kažemo da nam je dosta toga falilo. Moramo da ubrzamo igru, to je rekao i kapiten Tadić, ako hoćemo da se u perspektivi borimo sa malo boljim, bržim, modernijim - rekao je Stojić.

Bajčetić je trenutno van terena i neće igrati do kraja sezone zbog povrede. O njemu je tokom martovskog okupljanja govorio i selektor naše reprezentacije, Dragan Stojković.

- Talenat je, puno obećava, znate da je rođen u Španiji, majka mu je odatle, otac je Srbin. Srđan. Obavio sam razgovor sa njim, ono što je važno, mislim da nije spreman da igra ni za Španiju ni za Srbiju u ovom momentu. Prebrzo je sve došlo na njegova leđa, sad se i povredio, šteta što neće igrati do kraja sezone - rekao je Stojković o njemu.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.