JANIS SKIDA PRITISAK: Nismo spremni za medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 09:49

JANIS SKIDA PRITISAK: Nismo spremni za medalju

"Ali imamo šanse..."

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo govorio je o šansama svoje selekcije (Grčke) za osvajanje medalje na Eurobasketu.

- Sudeći po jučerašnjem treningu, nismo spremni da osvojimo medalju, ali imamo svoje šanse. Nije bitno šta svet očekuje, bitno je šta tim očekuje. Na svim takmičenjima na kojima sam bio sa Grčkom, nismo čak stigli ni do četvrtfinala. Nismo spremni za medalje ili trofeje.

Istakao je šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je potrebno za uspeh.

- Moramo da napravimo hemiju i pravu atmosferu. Hajde da damo najviše što možemo. Imam realne ciljeve, moram da budem bolji. Imamo tri sedmice. Prilagodiću se onome što je reprezentaciji potrebno od mene, neće biti suprotno. Naš trener radi sjajan posao i moramo da uradimo najviše što možemo - rekao je Janis.

Kontinentalni šampionat startuje prvog septembra, a Heleni su po proceni FIBA treći favoriti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.