Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 15:55

Iznenađenje za Nikolića: Hevedes raskida ugovor

Naterao ga strah od korone

Neočekivano Lokomotiva iz Moskva ostaje bez jednog od najvažnijih šrafova u ekipi. Nemački internacionalac Benedikt Hevedes (32) zatražio je raskid ugovora s klubom, koji važi do leta 2021. godine.

Posle dve godine u Lokomotivi, Hevedes je rešio da napusti klub. Nije razlog nezadovoljstvo, već strah od korona virusa, koji i dalje dosta raširen u Rusiji i želja da bude sa familijom u Nemačkoj, piše Bild.

Iskusni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štoper planira da do daljeg ne igra, već želi da ostane uz porodicu, a u Moskvu se svakako neće vraćati, pa će Lokomotiva i Marko Nikolić morati da potraže novo rešenje za narednu sezonu.

Nekadašnji svetski prvak sa reprezentacijom Nemačke, Benedikt Hevedes, došao je 2018. među Mašinovođe iz Šalkea posle sukoba sa tadašnjim trenerom ekipe Domenikom Tedeskom. U dresu Lokomotive Nemac je odigrao 50 utakmica i postigao četiri gola.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.